Meedoen?

* Bekijk hier de actievoorwaarden

• Schrijf je in

• Upload foto/film

• Laat weten waar je trots op bent

• Geef aan wat voor soort team jullie zijn

• Klik op send

Meer kans willen maken?

Deel deze actie dan op social media:

Inschrijving sluit over

Dagen
Uren
Seconden

Waarom deze actie?

Jullie werken hard voor jullie leden en de taak die op de schouders van ledenorganisaties rust is essentieel voor het goed functioneren van de samenleving. Helaas is dit niet altijd voldoende in beeld en we willen dit graag meer zichtbaar maken. Laat zien wat jullie doen voor jullie leden en waar jullie trots op zijn!

Zijn jullie bijvoorbeeld heel innovatief en waarmee dan? Of hebben jullie een ontzettend goed congres georganiseerd (of meerdere) waar jullie trots op zijn? Of wellicht zijn jullie wel  belangenbehartiger voor jullie leden naar diverse partijen. Wij horen het allemaal graag!

Om jullie in het zonnetje zetten wordt de sterkste inzending beloond. Deelnemen kost slechts 5 minuten & wij zorgen ervoor dat jullie verhaal verteld wordt. Oh ja, hadden we al gemeld dat het verenigingsbureau met het beste verhaal een teamuitje wint?

Wat kan jullie verenigingsbureau winnen?

Wij bieden jou en je hele team de kans om een verrassingsuitje voor het gehele verenigingsbureau te winnen! Jullie geven enkel als team op wat voor soort team jullie zijn zoals muzikaal, creatief of avontuurlijk en wie weet wordt jullie verenigingsbureau als leukste/beste/innovatiefste/meest-creatieve Verenigingsbureau van Nederland gekroond én verrast met een uitje gebaseerd op jullie keuze!

Zijn jullie bijvoorbeeld avontuurlijk? Dan zorgen wij misschien wel voor een afdaling vanaf de Euromast! Of wellicht zijn jullie culinair en sturen we jullie naar een heerlijk restaurant voor een uitgebreid diner. Wordt er de hele dag gezongen op de afdeling? Dan kunnen we niet anders concluderen dat bij zo’n muzikaal team een concertbezoek hoort! Geef je ledenorganisatie snel op en wellicht mogen we jullie team blij verrassen!

Willen jullie extra kans maken om te winnen? Deel dan deze actie op Twitter, Facebook of LinkedIn! Hoe meer je deelt, hoe groter de kans dat jullie team van het verenigingsbureau wint.

Erg goed initiatief! Top om onze branche zelf eens in de picture te zetten. Verenigingen doen er echt toe!

Cees Pille, BZW

De Nederlandse Associatie (DNA)

De winnaar wordt door een onafhankelijke jury van DNA gekozen. De Nederlandse Associatie is een vereniging van, voor en door verenigingen en verenigt brancheverenigingen, beroepsverenigingen, federaties, paritaire organisaties, fondsen en ledenorganisaties. DNA inspireert en zet zich in voor de ontwikkeling van verenigingen en verenigingsprofessionals.

Bekijk hier een overzicht van hun leden.

Bekijk hier de actievoorwaarden

sluit venster

CCI Groep respecteert te allen tijde de privacy van haar online bezoekers.

Persoonsgegevens
CCI Groep verzamelt geen persoonsgegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het invullen en versturen van een formulier, of het verzenden van een e-mail geeft een bezoeker CCI Groep toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor het verlenen van aangevraagde informatie en diensten en voor het gebruik voor statistische doeleinden. Persoonsgegevens, die door gebruikers van de site aan CCI Groep worden verstrekt, worden verwerkt in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). We stellen nooit gegevens beschikbaar aan derden buiten CCI Groep, tenzij hier uitdrukkelijk toestemming voor is verleend.

Alle gegevens die u stuurt naar deze site dienen juist en rechtsgeldig te zijn en mogen geen inbreuk maken op rechten van derden. Let op: met het meedoen aan deze actie geef je CCI Groep toestemming om je foto of video te gebruiken op deze website en haar social media kanalen.

Automatisch vergaarde niet-persoonlijke identificatie-informatie
In sommige gevallen zal CCI Groep gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals welke versie browser of besturingssysteem een bezoeker gebruikt, of welke IP-adressen zijn toegewezen door providers, etc. Deze gegevens helpen ons om de site beter af te stemmen op de wensen en voorkeuren van de bezoekers.

Geschillen
Bij eventuele geschillen gerelateerd aan deze website is het Nederlands recht van toepassing.

Wijzigingen
Wij behouden het recht dit privacystatement op elk moment, zonder kennisgeving, te wijzigen. Wanneer u vervolgens gebruik blijft maken van deze website bent u automatisch gebonden aan de voorwaarden van het gewijzigde privacystatement.

sluit venster

CCI Groep is verantwoordelijk voor de informatie op deze website.

We werken er hard aan om de website zo actueel, toegankelijk en juist mogelijk te houden. Mocht u toch op deze website een document of pagina tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuiste of verouderde informatie bevat of ten onrechte is geplaatst, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt het direct melden bij de webredactie.

Werkt er iets niet goed?
Dan is er misschien een technische storing. Ook in dit geval, horen we graag wat er mis is zodat we het kunnen oplossen. Bij voorbaat onze excuses voor het ongemak.

Actievoorwaarden