Meedoen?

* Bekijk hier de actievoorwaarden

• Schrijf je in

• Upload foto/film

• Laat weten waar je trots op bent

• Geef aan wat voor soort team jullie zijn

• Klik op send

Meer kans willen maken?

Deel deze actie dan op social media:

Inschrijving sluit over

Dagen
Uren
Seconden

Juryrapport

"De jury (DNA) had een hele lastige taak, want er zaten heel veel mooie en leuke inzendingen bij voor het leukste verenigingsbureau van Nederland. Het plezier spat er vanaf, heel inspirerend om te zien. De verenigingswereld in Nederland is springlevend, dat is duidelijk! Uit de vele bijzondere inzendingen kiest de jury de FNRS als winnaar. Het meegestuurde filmpje laat naast passie, enthousiasme en trots ook de vele belangrijke en onmisbare facetten van een verenigingsbureau zien. Van administratie tot accountmanagement tot directie. En alles gebeurt duidelijk vanuit 1 hecht en enthousiast team. Daarnaast verenigt de FNRS diverse partijen met elkaar om de sector te ondersteunen om verder te professionaliseren. Prachtig!

De ontwikkeling van het vak van verenigingsprofessional en verenigingsbestuurder staat centraal binnen DNA en dit is iets wat we duidelijk hebben teruggezien bij de inzending van FNRS. DNA feliciteert de FNRS met deze prachtige prijs en bedankt ook alle andere waardevolle en bijzondere inzendingen!"

Erg goed initiatief! Top om onze branche zelf eens in de picture te zetten. Verenigingen doen er echt toe!

Cees Pille, BZW

Bedankt!

Enorm bedankt voor alle creatieve, leuke, grappige, motiverende en inspirerende inzendingen. Geweldig om te zien dat “de vereniging” steeds professioneler wordt en er vanuit een diepe passie gewerkt wordt voor het behartigen van de belangen van de leden.

Bekijk hieronder wie er mee deden.

Bekijk hier de actievoorwaarden

sluit venster

CCI Groep respecteert te allen tijde de privacy van haar online bezoekers.

Persoonsgegevens
CCI Groep verzamelt geen persoonsgegevens, tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het invullen en versturen van een formulier, of het verzenden van een e-mail geeft een bezoeker CCI Groep toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor het verlenen van aangevraagde informatie en diensten en voor het gebruik voor statistische doeleinden. Persoonsgegevens, die door gebruikers van de site aan CCI Groep worden verstrekt, worden verwerkt in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). We stellen nooit gegevens beschikbaar aan derden buiten CCI Groep, tenzij hier uitdrukkelijk toestemming voor is verleend.

Alle gegevens die u stuurt naar deze site dienen juist en rechtsgeldig te zijn en mogen geen inbreuk maken op rechten van derden. Let op: met het meedoen aan deze actie geef je CCI Groep toestemming om je foto of video te gebruiken op deze website en haar social media kanalen.

Automatisch vergaarde niet-persoonlijke identificatie-informatie
In sommige gevallen zal CCI Groep gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals welke versie browser of besturingssysteem een bezoeker gebruikt, of welke IP-adressen zijn toegewezen door providers, etc. Deze gegevens helpen ons om de site beter af te stemmen op de wensen en voorkeuren van de bezoekers.

Geschillen
Bij eventuele geschillen gerelateerd aan deze website is het Nederlands recht van toepassing.

Wijzigingen
Wij behouden het recht dit privacystatement op elk moment, zonder kennisgeving, te wijzigen. Wanneer u vervolgens gebruik blijft maken van deze website bent u automatisch gebonden aan de voorwaarden van het gewijzigde privacystatement.

sluit venster

CCI Groep is verantwoordelijk voor de informatie op deze website.

We werken er hard aan om de website zo actueel, toegankelijk en juist mogelijk te houden. Mocht u toch op deze website een document of pagina tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuiste of verouderde informatie bevat of ten onrechte is geplaatst, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt het direct melden bij de webredactie.

Werkt er iets niet goed?
Dan is er misschien een technische storing. Ook in dit geval, horen we graag wat er mis is zodat we het kunnen oplossen. Bij voorbaat onze excuses voor het ongemak.

Actievoorwaarden